Miljoenste Volvo FH geleverd

 04/10/2018  Claude Yvens  Trucks
Miljoenste Volvo FH geleverd

De Volvo FH viert dit jaar niet alleen zijn 25e verjaardag. Op 19 september heeft Claes Nilsson, President van Volvo Trucks, de miljoenste geproduceerde Volvo FH afgeleverd op de IAA-beurs in Hannover.

Sinds 1993 is Volvo Trucks erin geslaagd om gemiddeld 40.000 FH per jaar te produceren. De miljoenste FH is net afgeleverd aan de Duitse transportfirma Gesuko, een trouwe klant die al 42 jaar met Volvo’s rijdt. Het vrachtwagenpark van Gesuko bestaat volledig uit Volvo’s, en de nieuwste aanvulling op het gamma is een FH 25 Year Special Edition in Crimson Pearl, met een extra hoge slaapcabine, een botswaarschuwing en Volvo Dynamic Steering.

“Van bij het begin werd duidelijk dat we een erg toekomstgericht merk hadden gekozen. We vielen niet alleen voor de rendementsfocus van de versnellingsbak en motorsystemen van de Volvo FH, maar waren ook erg onder de indruk van zijn rijgedrag en veiligheidsniveau. ¨Hoedje af voor de ingenieurs die dit realiseren.” aldus Marco Reinhard, eigenaar en CEO van Gesuko.

Lees alles over Volvo Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!