Transportmanagement.be

Meer weten over Ubidata, telematica en mobiele logistiek? Reserveer de datum 5/10/2017

 07/09/2017  Redactie  Advertorial
Meer weten over Ubidata, telematica en mobiele logistiek? Reserveer de datum 5/10/2017

Interesse in mobiele logistiek of telematica? Hou de datum vrij: 5/10/17. Ubidata organiseert een ‘special event’ waarbij discussies en ervaringen uitwisselen centraal staan.

Ubidata is een ‘people company’! Dat is ook de opzet van onze eerste Client Day: een aangenaam maar tevens ‘no-nonsense’ evenement, volledig gericht op onze klanten, hun telematica en hun mobiele logistiek. Wij laten onze klanten aan het woord en u heeft de mogelijkheid om met hen ideeën uit te wisselen. De client day is opgebouwd rond twee onderwerpen: Asset Management – fleet, trailers en rail (voormiddag) en Mobiele Logistiek – goods management (namiddag).

Maak van deze gelegenheid gebruik om te discussiëren over het perfectioneren van mobiele logistiek. Leer ‘tips en tricks’, niet alleen over Ubidata’s oplossingen maar ervaar vooral hoe collega’s mobiele logistiek en telematica inzetten om hun bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Uiteraard is er ruim tijd voor netwerking en gesprekken. Dit alles in de prettige omgeving van Kattebroek in Dilbeek (2 minuten van de Brusselse ring) en natuurlijk omkaderd met verzorgde catering!

Het detail programma zal midden September gepubliceerd worden, maar wij wilden u nu reeds op de hoogte brengen zodat u alvast de datum kan vrijhouden. Afhankelijk van uw interesse kan u kiezen tussen voormiddag, namiddag of de ganse dag. O ja, wij voorzien ook een uitgebreide lunch …

Bent u klant of heeft u een interesse in onze oplossingen of wil u gewoon ideeën uitwisselen met collega’s uit de sector? Stuur een mailtje naar ubidata@ubidata.com of bel ons op +32 2 793 77 78. Let op, het aantal deelnemers is beperkt!

Lees alles over Ubidata in onze Transport & Van In Belgium directory!