Meeneemstapelaar Innolift vervangt klassieke laadklep

 27/10/2015  Yannick Haesevoets  Van
Meeneemstapelaar Innolift vervangt klassieke laadklep

Het Finse merk INNOLIFT brengt een handige meeneemstapelaar op de markt die de klassieke laadklep vervangt. De lift heeft als grote voordeel dat het lichter en flexibeler is.

De ‘Innolift’ is een handig toestel dat leveringen per bestelwagen vergemakkelijkt. De lift kan goederen zelf in en uit de bestelwagen heffen. Bovendien is hij bruikbaar/inwisselbaar op elke bestelwagen. Als hij is niet gebruikt wordt voor transport, kan de lift ingezet worden als stapelaar of transpallet op de binnendienst.

Daarnaast is de Innolift manueel verrijdbaar en elektrisch heffend. De vorken passen volledig onder het pallet tijdens het vervoer, waardoor er een minimaal verlies van laadruimte is. Ook het gewicht van het toestel is laag.

Elke bestelwagen kan uitgerust worden met een Innolift. De capaciteit bedraagt 600 kg en met de verschillende hefhoogtes (650 – 750 – 950 – 1200 mm) is bijna alles mogelijk. Qua uiterlijk is de meeneemstapelaar robuust gebouwd, met een ééndelige stalen mast. De wielen zijn schok-en geluiddempend.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!