MAX-Repair lanceert landelijke schadedelenactie voor alle bestelautomerken

 11/03/2014  Claude Yvens  Economie, Service
MAX-Repair lanceert landelijke schadedelenactie voor alle bestelautomerken

Sinds 1 maart levert het landelijk schadeherstel netwerk MAX-Repair voor alle merken bestelauto’s de belangrijkste schadedelen, zoals ruiten, bumpers of koplampen kompleet gemonteerd. En dat alles voor een scherpe all-in prijs. Deze voor Nederland en België unieke actie zorgt voor een verlaging van de operationele kosten vanwege de vaste prijs en de verminderde stilstand. De actie duurt tot en met 31 december 2014.
MAX-Repair breidt hiermee haar dienstverlening uit naar een voor haar belangrijk marktsegment bestelauto’s. “Hiervoor is speciaal een actie website actief www.bestelauto-actie.nl.”,aldus een enthousiaste Sanne Geertsma, marketing coördinator van MAX-Repair. Naast de online actie is MAX-Repair ook actief via diverse sociale media. Wie de MAX-Repair Facebook pagina een Like geeft en deelt via zijn eigen Facebook account maakt kans op een car-wrap ter waarde van 2000 EUR.
MAX-Repair is een internationaal georiënteerd merkonafhankelijk schadeherstel netwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen) en zwaar materieel. Een universeel schadeherstel netwerk verspreid over Nederland en België, bestaande uit 10 schadeherstel bedrijven met thans 55 servicewerkplaatsen, inclusief 3 reclamestudio’s.

Tagged With: MAX-RepairBestelwagens

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!