MATEXPO 2013 is gelanceerd: 4 – 8 september 2013 in en rond Kortrijk Xpo

 29/05/2012  Yannick Haesevoets  Economie
MATEXPO 2013 is gelanceerd: 4 – 8 september 2013 in en rond Kortrijk Xpo

Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu staat voor een vaste internationale waarde in de wereld van de professionele bouwindustrie.  Ruim 13 hectare wordt opgevuld met machines voor wegenbouw, burgerlijke bouwkunde en bouwvoertuigen. De recentste toepassingen rond recyclage, milieu, reiniging en goederenbehandeling krijgen er alle aandacht.

Matexpo 2013 telt ook deze keer drie Awards waar onze exposanten met hart en ziel een dossier voor opmaken. De prestigieuze Innovation Award wordt uitgereikt aan de meest innovatieve exposant terwijl de Green Award gaat naar de exposant met de machine of de techniek met het meest groene element in zijn vaandel. De Matexpo-Award vindt een plaats in het bedrijf dat 20 Matexpo deelnames telt.

Matexpo 2013 wenst ook nu weer een overzichtelijk en zeer volledig aanbod (1500 merken) voor de 40.000 vakbezoekers te brengen. Wie interesse heeft om deel te nemen als exposant op Matexpo 2013 kan nu al de inschrijvingsdocumenten downloaden op www.matexpo.com.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!