Macotruck wint de Transport Safety Award 2010

 12/02/2010  Claude Yvens  Expertise Center, Fleet Management
Macotruck wint de Transport Safety Award 2010

Als opvolger van Bernard Demonty van New TRM is Marc Costenoble, baas van het bedrijf Macotruck, de grote winnaar van de Transport Safety Award 2010. Macotruck wint voor Be-Trans in Geel en Transport Michel (TFM Group).

Macotruck is in 1984 ontstaan uit een joint venture van de huidige directeur-generaal Marc Costenoble en de groep Herfurth. De onderneming legde zich aanvankelijk toe op het tankvervoer van petrochemische producten vanuit België. Die activiteit heeft zich stilaan uitgebreid tot het vervoer van auto´s, containers en de tractie van opleggers voor rekening van derden, waaronder Herfurth. De onderneming heeft een vloot van een 30-tal trekkers en 40 personeelsleden.

De veiligheid wordt professioneel en nauwgezet opgevolgd en is een essentieel onderdeel van de activiteiten bij Macotruck. De grootste kracht van het bedrijf ligt eerst en vooral in haar preventiepolitiek en dit zowel ten opzicht van haar medewerkers als van het materiaal. Deze zorg voor kwaliteit wordt gedragen door alle lagen van het management. Alle personeelsleden worden hierbij betrokken via gerichte actieplannen. De aanhoudende ins pa nningen van Macotruck om voluit voor een feilloze veiligheid te gaan, heeft de jury definitief overtuigd in haar keuze.

 

 

 

 

 

 

Tagged With: Awards 2010

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!