Machines testen tijdens Demo Days powered by Matexpo

 07/06/2018  Redactie  News Transport, Advertorial, Bouw
Machines testen tijdens Demo Days powered by Matexpo

Op 8 en 9 september 2018 vindt de 1eeditie van DEMO DAYS powered by Matexpo plaats in een zandgroeve in Braine-l’Alleud. De focus ligt op werkende machines waarbij de bezoekers doorlopend demonstraties zullen zien en de machines ook zelf zullen kunnen testen.

De zandgroeve is voor een actief event als Demo Days zeer geschikt omdat de reële werkomstandigheden er kunnen worden nagebootst, wat zal leiden tot een unieke belevenis.

Exposanten
Het aantal exposanten is beperkt. Zo’n 40 exposanten worden toegelaten om hun machines te demonstreren. De exposanten met graafmachines tonen telkens 5 machines. De truckmerken brengen 3 vrachtwagens mee, die op een apart parcours rijdend kunnen getest worden. Daarnaast staan er ook nog kippers, breek- en zeefinstallaties en enkele standen met accessoires en technologieën.

Registratie
Wilt u de machines ook graag aan het werk zien? DEMO DAYS richt zich op een professioneel doelpubliek: gebruikers van machines, werkplaatsverantwoordelijken, aankopers en technisch directeurs. Gratis online registratie met de code: QH9ND op www.demodays2018.be

Wanneer?
Zaterdag 8 september 2018: 9u – 17u
Zondag 9 september 2018: 9u – 17u

Waar?
Sodewa Zandgroeve – Avenue de l’Industrie 7 – Braine-l’Alleud

Opgelet: Tijdens het bezoek is het dragen van veiligheidsschoenen of laarzen is een must. Ter plaatse zullen ook veiligheidsschoenen en kledij verkocht worden.

Facebook: @DemodaysBE
Twitter: @DemoDaysBE

Meer informatie: www.demodays2018.be

Lees alles over Matexpo in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!