Macharis is de Transporteur van het Jaar 2019

 28/02/2019  Claude Yvens  Economie, Transport & Logistics Awards
Macharis is de Transporteur van het Jaar 2019

Macharis heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2019 tijdens de Transport & Logistics Awards gekregen. TTC werd tweede en Dilissen derde.

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door TRANSPORTMEDIA en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu. Deze prijs kreeg de steun van Mercedes-Benz en van Chevron Lubricants.

Uitslag 2019

  1.        Transport Macharis (Dendermonde)
  2.        Trade & Transport Corporation (Kruibeke)
  3.        Dilissen (Overpelt)

De winnaar in het kort

Transport Macharis is het typevoorbeeld van een familiebedrijf in transport dat heeft weten mee te evolueren met zijn tijd. De familiefundamenten van de onderneming vertalen zich in de nauwe verbondenheid van de directie en het personeel enerzijds en de verbondenheid met de klanten anderzijds. Maar de kwaliteit van de persoonlijke contacten is geen vervanging voor de werkmethodes, wel een aanvulling. Macharis heeft professionele instrumenten voor de opvolging in gebruik genomen, meet wat moet gemeten worden en kan dus strategische beslissingen nemen gebaseerd op een objectieve basis. Zo biedt het zich concentreren op de korte en middellange afstanden, gekoppeld aan de uitbouw van een logistieke infrastructuur, het voordeel niet te moeten afhangen van een filiaal in het buitenland. Met de voorziene komst van de vierde generatie is de onderneming uit Dendermonde zeker goed gewapend tegen de uitdagingen van morgen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!