[TRANSPORT.TV] Maak je klaar: AutoTechnica opent zondag de deuren

 17/03/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
[TRANSPORT.TV] Maak je klaar: AutoTechnica opent zondag de deuren

Van 20 tot 23 maart vindt de tweejaarlijkse vakbeurs AutoTechnica plaats in Brussels Expo. De beurs, gericht op professionals voor automotive, truck , trailer & transport , verwacht een volledige bezetting. Zowel het aantal exposanten als de verhuurde oppervlakte  zijn sterk toegenomen.

AutoTechnica geldt als het kloppend hart binnen de branche van automotive en aftersales. Professionals uit de hele sector zakken eind maart af naar Brussels Expo om gedurende vier dagen zaken te doen, informatie te strekken en om hun netwerk verder uit te breiden. Ook dit jaar belooft een succesvolle editie te worden.

Het 123 AutoService-concept van API, een netwerk van distributeurs van auto-onderdelen, wil aan onafhankelijke garagisten de erkenning geven die ze verdienen en tegelijk komaf maken met een aantal clichés.

De Doyen Group werd bijna 100 jaar geleden in Brussel opgericht. In de distributie van auto-onderdelen is deze onderneming inmiddels uitgegroeid tot een absolute topper in Europa. Met zes opslagplaatsen in België, Frankrijk en Nederland beschikt Doyen permanent over 80.000 verschillende referenties van 80 verschillende merken. De site in Seneffe is zonder meer het logistieke hart van de groep.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!