Loxam verhuurt Renault Master-voertuigen met kipbak

 25/09/2018  Claude Yvens  Van
Loxam verhuurt Renault Master-voertuigen met kipbak

Loxam verhuurt een aantal Renault Master-voertuigen met kipbak. De Belgische filiaal van de Franse verhuurder heeft nog eens vijf extra exemplaren bij Lens Motors besteld. 

De verhuurvloot van Loxam bestaat uit een dertigtal voertuigen. Attila Ivanszky, technisch directeur: “Vroeger bestond onze huurvloot uit verschillende merken. Twee jaar geleden hebben we beslist om de focus te leggen op één merk, en dan meer bepaald de Master van Renault Trucks. Deze keuze is het gevolg van een grondig marktonderzoek en Renault Trucks kwam als winnaar uit deze bevraging. We hebben een deal gesloten met concessiehouder Lens Motor, waarmee we ondertussen een duurzame vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. Het voertuig van onze voorkeur is een Master 3,5 ton met achterwielaandrijving en dubbele montage. Qua comfort en veiligheid haalt dit voertuig de hoogste score. Het chassis kan ook moeiteloos de vergelijking doorstaan met dat van een kleine vrachtwagen. Renault Trucks levert deze voertuigen met kipbak en in onze bedrijfskleuren.”

Loxam heeft ondertussen al tien van deze voertuigen in gebruik genomen en nog eens vijf extra exemplaren besteld. Op termijn moeten alle voertuigen uit de huurvloot op dit model gebaseerd zijn.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!