[LOGISTICS.TV] Kan Jo Van Moer ook de tweede opdracht van We Are Champions winnen?

 27/04/2018  Yannick Haesevoets  News Logistics, Handling
[LOGISTICS.TV] Kan Jo Van Moer ook de tweede opdracht van We Are Champions winnen?

De LOGISTICS.TV op Kanaal Z werd in een volledig nieuw jasje gestoken. Met het in leven roepen van de rubriek “We Are Champions” belooft LOGISTICS.TV meer spektakel dan ooit tevoren. 

In het eerste seizoen van “We Are Champions”, dat bestaat uit 3 afleveringen, nemen Jo Van Moer, Gert Snel en Jos De Wael het in het Atrium Opleidingscentrum tegen mekaar op in verschillende proeven met de heftruck:

Opdracht 1: Hyster Basketbal.
Precisie, techniek maar ook snelheid zijn belangrijk om de hoogste score te behalen. Elke kandidaat krijgt 5 minuten de tijd om met de Elektrische 3-wielheftruck van Hyster zoveel mogelijk ballen in de ring te werpen. Een geslaagde worp is goed voor 10 punten. Als de bal valt, gaat er één strafpunt af. Wie de A-Safe aanrijdbeveiliging raakt, krijgt 3 strafpunten.

Herbekijk de eerste aflevering hier:

Opdracht 2: Schat de tijd. 
Precisie en inschattingsvermogen zijn noodzakelijk om de vaardigheidproef te voltooien. Wie zijn tijd het best kan inschatten wint 20 bonuspunten. De tweede krijgt 10 punten en de derde 5. Ook voor de snelste heftruckchauffeur is er een bonus weggelegd van 10 punten.

Opdracht 3: Kennis, het begin van alle…
Elke kandidaat krijgt 1 minuut de tijd om in de blackbox 5 verschillende checklisten te memoriseren. Op deze checklist staat in volgorde de technische controle van een heftruck. Elke juist geplaatst antwoord is één punt waard. Elke fout antwoord is een minpunt. Beantwoord de kandidaat volledig correct, ontvangt hij bonuspunten.

“We are Champions” werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van B-Close, A-Safe en Atrium Opleidingen.

Lees alles over A-Safe in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!