Logistics & Distribution en Empack, een uniek duo-event

 20/09/2018  Redactie  News Logistics, Advertorial
Logistics & Distribution en Empack, een uniek duo-event

 

Wie op 3 en 4 oktober naar Brussels Expo trekt voor Logistics & Distribution, wordt getrakteerd op een uniek duo-event. Want Logistics & Distribution vindt gelijktijdig plaats met Empack, het enige en grootste professioneel event in België voor de verpakkingsindustrie. Van een bijzondere synergie gesproken.

Empack sluit perfect aan bij de intralogistieke oplossingen die op Logistics & Distribution aan bod komen. Innovatie, automatisering en e-commerce zijn de thema’s die beide beurzen aan elkaar verbinden. Automated warehouses, computergestuurde verpakkingslijnen, drones en cobots: geen toekomstmuziek maar realiteit. Hier krijgt u alle kansen om uw blik te verruimen en te proeven van trends en demo’s die een antwoord bieden op de uitdagingen van morgen.

Kortom, het duo-event is dé one-stop-shop voor het verpakken en leveren van goederen, samen goed voor ruim 6 000 professionals en 250 exposanten. En uiteraard zorgt de organisatie voor een geweldige omkadering, zodat u samen met relaties kan netwerken in een professionele sfeer. De netwerkdrink tussen de community van Logistics & Distribution en Empack is een echte aanrader, mis ‘m niet!

Klik hier voor praktische info en registratie.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!