LMJ Construct importeert aluminium trailer uit Polen

 08/06/2018  Claude Yvens  Trailer
LMJ Construct importeert aluminium trailer uit Polen

Carrosseriebouwer LMJ Construct (Turnhout) gaat nauw samenwerken met de Poolse firma Konar en brengt als eerste aluminium trailer op de Belgische markt.

Konar bouwt trailersen opleggers met huifopbouw en is gespecialiseerd in trailers voor volumetransport. Naast Polen zijn deze voertuigen in trek in de Scandinavische landen. Vanaf nu worden ze door LMJ Construct exclusief op de Belgische markt ingevoerd.
“Deze samenwerking kadert volledig in onze vernieuwde positionering: we willen een uniek aanspreekpunt vormen op vlak van bedrijfsvoertuigen voor de vakman,” zegt Carl Van Gorp. “Tot voor kort focusten wij vooral op zelfgeconstrueerde maatwerk trucks en trailers. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten een veel ruimer gamma aan voertuigen aanbieden, waaronder ook, en dat is echt uniek voor België, BE-trailers en lichte opleggers en aanhangwagens in aluminium. Die aluminium trailers zijn veel lichter in gewicht dan stalen exemplaren, waardoor onze klanten meer materiaal kunnen vervoeren.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!