Linde steunt competitie rond logistiek talent

 29/01/2018  Redactie  Handling
Linde steunt competitie rond logistiek talent

Linde Material Handling steunt de nieuwe ‘Smart Logistics Challenge – How to Deliver, Tomorrow’ competitie van de European Materials Handling Federation. Hierbij wordt studenten Economie en Ingenieurswetenschappen gevraagd om hun visie over de toekomst van logistiek te delen.

‘Het is ons doel om jonge mensen voeling te laten krijgen met de boeiende technologieën binnen de wereld van material handling, en ze te laten nadenken over de manier waarop goederen in de toekomst verwerkt kunnen worden’, aldus Christophe Lautray, voorzitter van FEM en lid van de raad van bestuur van Linde Material Handling. ‘Met deze competitie willen we een brede doelgroep studenten aanspreken, en interesse creëren voor de sector waarin we actief zijn.’

Studenten aan alle Europese universiteiten kunnen hun visie over de toekomst van logistiek  tot 30 maart 2018 bekend maken, waarna 30 deelnemers uitgekozen zullen worden om hun ideeën verder uit te werken met behulp van experts. Op het einde van de competitie zullen zes winnaars geselecteerd en beloond worden met een mooie prijs. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op https://www.smartlogisticschallenge.eu/ en kunnen op sociale media aan de conversatie deelnemen met de hastag #DeliverTomorrow.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!