Lens Motor voortaan onafhankelijk

 05/12/2018  Claude Yvens  Service
Lens Motor voortaan onafhankelijk

De concessiehouder Lens Motor, verdeler van Renault Trucks en Fiat Professional, is voortaan volledig onafhankelijk. Zijn directeurs Alain Jacquart en Benoît Salmin hebben alle aandelen van VP Groupe overgenomen.

Lens Motor baat drie garages uit: in Grâce-Hollogne, Eupen en Fleurus. Naast het volledige Renault Trucks-vrachtwagengamma, verdeelt Lens Motor ook lichte bedrijfsvoertuigen van het Fiat Professional-gamma. Dit jaar mocht Lens Motor tijdens het evenement Best of Van, dat door TRANSPORTMEDIA werd georganiseerd, de titel Best Dealer Van voor Renault Trucks in ontvangst nemen.

Directeur-generaal Alain Jacquart is blij met die nieuwe evolutie: “We zullen kunnen verder gaan op de weg die we enkele jaren geleden hebben ingeslagen, en gaan hierbij eerst en vooral op de kwaliteit van de service inzetten. Zo hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen en zo gaan we ook verder.” Alain Jacquart bemerkt trouwens dat het marktaandeel dat hij met Renault Trucks in zijn regio verkreeg zo’n 12% bedraagt, wat ruimschoots boven het marktaandeel van het Franse merk in België is.

Lees alles over Fiat Professional in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!