LAG Trailers levert twee brandstofcombinaties af

 19/12/2013  Claude Yvens  Economie, Trailer
LAG Trailers levert twee brandstofcombinaties af

LAG Trailers uit Bree leverde zopas twee combinaties af voor het veroer en distributie van brandstoffen. Zowel Vereecke-Vandromme als Plusquin zijn de eigenaars van een nieuwe combinatie met LAG opbouw. LAG verzorgde beide nieuwe Volvo vrachtwagens met een opbouw uit vijf compartimenten. De combinaties zijn tot in de puntjes uitgerust voor het zware werk. De wagens bezitten een volledige onderdoorbelading, overvulbeveiliging, dampretour, een enkelvoudige collector met vulkoppelingen en een meetinstallatie. Een aanhangwagenleiding en een externe overvulbeveiliging verzekeren een veilige interactie met de eigen aanhangwagen en de grondtank van consumenten. Alhoewel beide bedrijven genieten van een vrijwel identieke aanhangwagen, stelden ze hun opbouw volgens eigen wensen samen. Zo verschillen de meetinstallaties, inhoud, haspels en de losslang onderling.
LAG trailers is overtuigend marktleider in brandstofopleggers voor de Benelux. Het produceert deze gespecialiseerde opleggers namelijk al sinds 1949 en ontwikkelde de eerste Europese aluminium tankoplegger in 1958.
Brandstoffen Plusquin specialiseert zich al over 50 jaar in het leveren van brandstoffen aan particulieren, landbouw en industrie. Het bedrijf beschikt over een eigen tankstation en is een partner van Total voor leveringen aan huis.
Vereecke-Vandromme is een familiebedrijf uit Watou. Het bedrijf levert huisstookolie en bezit twee tankstations. Verder concentreert het zich ook op het transport van brandstoffen evenals leveringen aan bedrijven.

Tagged With: LAG TrailersBrandstoffen PlusquinVereecke-Vandromme

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!