LAG-Scania combinatie ‘Mooiste truck van Nederland’

 18/09/2015  Claude Yvens  Economie, Trailer
LAG-Scania combinatie ‘Mooiste truck van Nederland’

Meijndert International heeft op het Truckstar chauffeursfestival de prijs binnengehaald voor de mooiste truck van Nederland in de categorie bulk-tanktransport met een LAG-Scania combinatie.

De bekroonde combinatie bestond uit een Scania R620 en een LAG roestvrijstalen tankoplegger. De trekker en tankwagen vormen een naadloos geheel. Beiden steken volledig in de bedrijfskleuren van Meijndert International.

 

Naast de hoofdwinst in zijn categorie viel de tanker nogmaals apart in de prijzen. Het bereikte de top 3 voor opbouw van het jaar tussen 24 andere concurrenten doorheen alle categorieën.

 

LAG-ingenieur Roy Snoeks verwoordt het als volgt: “De specifieke optimalisaties, aangevraagd door Rien (ndvr: Klant Rien Meijndert) maken deze oplegger uniek. De tanker is uitgerust met extra zijverlichtingssteunen, een gesloten fietsenvanger (uitzonderlijk op tankwagens), uitmuntend spuitwerk en aandacht voor de kleinste details. Zo volgt de topverlichtingsplaat nu keurig de contouren van de tank terwijl de losleiding is verwerkt in de gereedschapskist.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!