Laatste percelen Logistiek Park Waasland – fase West toegewezen

 03/10/2019  Philippe Van Dooren  News Logistics, Real Estate, Multimodaal
Laatste percelen Logistiek Park Waasland – fase West toegewezen


De raad van bestuur van de Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) heeft de knoop doorgehakt over de invulling van de laatste (en felbegeerde) vijf percelen in het Logistiek Park Waasland – fase West. Ze gaan naar Aertssen Logistics en Tabaknatie. De gesprekken over de concessieovereenkomsten starten de komende weken.

Naast deze twee bedrijven waren er nog vier andere kandidaat-concessionarissen. “Het bleek echter onmogelijk om aan alle vragen tegemoet te komen. Met deze beslissing kiest MLSO voor het meest evenwichtige compromis voor de invulling van de laatste percelen. De vraag naar logistieke haventerreinen is duidelijk veel groter dan het huidige aanbod”, zegt Boudewijn Vlegels, de voorzitter van MLSO

De afgelopen jaren werden al percelen toegewezen aan Metalon, Agrityre, Aertssen Logistics, die ondertussen operationeel zijn. Begin dit jaar werd nog een perceel aan ADPO toegewezen. Daar zijn de voorbereidende grondwerken inmiddels gestart. Zij verwachten operationeel te zijn tegen medio 2020.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!