Kraker Trailers lanceert jubileumactie

 04/09/2019  Claude Yvens  Trailer
Kraker Trailers lanceert jubileumactie

Dit jaar bestaat Kraker Trailers 125 jaar. Bij deze gelegenheid ontwikkelde de Nederlandse producent van schuifvloertrailers een unieke jubileumactie.

Deze actie komt erop neer dat er een cash back van 3.000 EUR is op de K-Force. Voorwaarde is dat de trailer in 2019 is besteld en afgenomen. De actie loopt van 8 september tot 31 december 2019.

Sinds 2016 is er bij Kraker Trailers toegespitst op de K-Force, een schuifvloertrailer waarbij de meest lasverbindingen zijn vervangen door schroefverbindingen en waarvan 31 exemplaren in de eerste jaarhelft in België zijn ingeschreven.

Volgens Kraker Trailers is de K-Force de lichtste schuifvloertrailer op de markt, maar ook de sterkste: “In de K-Force is staal gebruikt waar staal nodig was en aluminium waar dat kon. Door deze materialen uitgebalanceerd te combineren werd een aanzienlijke gewichtsbesparing ten opzichte van een standaardtrailer behaald en weegt een K-Force ongeveer 7 ton.” Kraker Trailers biedt nu trouwens de K-Force aan in HD uitvoering, met gelast chassis voor heavy duty off road. Deze versie heeft een gelast chassis en SAF Intradisc CD-assen. Ook kunnen K-Force trailers geleverd worden in een gestuurde variant.

De K-Force wordt geleverd met een 5 jaar garantie op lak en constructie. Door de modulaire en geschroefde opbouw wordt de doorlooptijd bij reparatie tot een absoluut minimum beperkt en onstaan er geen zwakke plekken bij lassen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!