Kom van 15 tot 17 oktober langs op Transport & Logistics

 26/09/2019  Redactie  News Logistics, Advertorial
Kom van 15 tot 17 oktober langs op Transport & Logistics

Noteer met stip in uw agenda: Transport & Logistics van 15 tot 17 oktober in Antwerp Expo. Dé vakbeurs die inspireert, innoveert en motiveert. Met ruimte voor alle spelers binnen transport, logistiek, distributie, opslag, behandeling van goederen, datacommunicatie en software in de Benelux. Het programma en de events zijn veelbelovend.

Elke editie weer overtreft Transport & Logistics ruimschoots de verwachtingen van de community. Meer dan 320 exposanten en 10.000 professionals ontmoeten elkaar op de beursvloer om te netwerken, bij te leren en zaken te doen. Met de grootste toewijding zijn ook dit jaar grensverleggende initiatieven opgezet om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Enkele highlights:

  • Een waaier aan conferenties en lezingen rond hot topics
  • Topadvies van o.a. Port of Antwerp, Logistics in Wallonia, Brucargo, VIB, O.T.M.
  • Start-up village vol nieuwe technologieën
  • Best of handling: demozone en verkiezing beste vorkheftruck
  • En veel meer

Dit alles in een nieuw kleedje, want Antwerp Expo kreeg een facelift. Hal 5 is voortaan the place to be, +2.000 m2 om business te doen. Veel meer ruimte dus, en dankzij de digitale infozuilen wordt u als bezoeker snel naar uw doel geloodst. Of volg de routes Demo, Multimodal of Digital Data. Zo haalt u het maximum uit uw bezoek.

Een niet te missen sectorevent!
Klik 
hier voor praktische info en registratie.

Lees alles over Easyfairs in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!