Knowhow opdoen tijdens Logistics & Distribution

 06/09/2018  Redactie  News Logistics, Advertorial
Knowhow opdoen tijdens Logistics & Distribution

Op 3 en 4 oktober is het weer zover: beleven en ontmoeten tijdens Logistics & Distribution in Brussels Expo. Deze vakbeurs voor professionals uit de logistieke en distributiesector belooft weer een topeditie te worden, en daar zit het high-level conferentieprogramma zeker voor iets tussen.

Een slimme, sterke en efficiënte logistieke keten, daar draait het om. Een uitdaging, maar door innovatie en samenwerking is alles mogelijk. Echter: geen innovatie zonder knowhow. Neem tijdens uw bezoek daarom zeker deel aan het uitgebreide kennisprogramma met diverse seminaries.

Zo is er op 3 oktober een Logistics Theatre mét business lunch, waar vooraanstaande spelers inzoomen op duurzame logistiek en stadsdistributie. Of boek een zitje bij het Advanced Theatre en stel uw vragen over pharma logistics of baanbrekende technologie in de logistiek.

Ook op 4 oktober blijft u niet op uw honger zitten. Want zeg nu zelf: HR is een heuse uitdaging voor uw bedrijf. Wat zijn de trends op de arbeidsmarkt en hoe kan u daarop inspelen? Dan zijn er nog drones: toepassingen in logistiek en warehouses, wetgeving.

Misschien wel een opportuniteit voor u Neem voorsprong door kennis en profiteer van het hoog netwerkgehalte. Schrijf tijdig in voor de conferenties!

Pssst… compleet nieuw is het RetailDetail Food congres. Hierover later meer!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!