Knapen met extreem slijtvaste Dura-Floor

 22/09/2015  Claude Yvens  Economie, Trailer
Knapen met extreem slijtvaste Dura-Floor

Omdat de vloer van een schuifvloertrailer bijzonder aan slijtage onderhevig is vormt die een belangrijk gedeelte van de gebruikskosten. Om deze kosten nóg verder te drukken presenteert Knapen Trailers tijdens de BedrijfsautoRAI een revolutionaire nieuwe schuifvloer: de Dura-Floor.

Afhankelijk van de lading slijt een vloer langzaam (bijvoorbeeld met zachte potgrond) of juist snel (bijvoorbeeld met glasscherven). Daarom introduceert Knapen Trailers een extreem slijtvast alternatief.

 

De Dura-Floor werd uitgebreid getest met verschillende soorten ruwe lading. Tijdens deze praktijktests is de Dura-Floor onder exact dezelfde condities met de 10 mm vloer vergeleken. De tests zijn uitgevoerd door langdurig glasscherven en split te lossen. Na één jaar glasscherven lossen is bij de Dura-Floor geen dikteverschil meetbaar, terwijl de 10 mm vloer een aanzienlijk zichtbaar dikteverschil vertoont. Hiermee wordt de schuifvloertrailer een nog geschikter transportmiddel voor ruwe ladingen zoals glasscherven, split, grind, huisvuil, zand en metaalspanen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!