Kilometerheffing : DKV Euro Service biedt “de beste oplossing tegen de beste prijs”

 22/03/2016  Claude Yvens  News Transport, IT
Kilometerheffing : DKV Euro Service biedt “de beste oplossing tegen de beste prijs”

Op 1 april 2016 wordt in België een nieuw satelliet-gestuurd tolsysteem in gebruik genomen. Hierover is al heel wat inkt gevloeid door de verschillende belanghebbenden zoals transportverenigingen UPTR, TLV en Febetra, naast nog andere partijen. Een ding is zeker: DKV Euro Service maakt er zijn missie van om de markt te dienen, over de betrokken partijen heen.

Klanten kunnen bij DKV terecht voor de beste oplossing tegen de beste prijs, zonder verrassingen en zonder de welbekende kleine maar nadelige financiële lettertjes in de algemene voorwaarden.

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux: “Door de vele – soms tegenstrijdige – berichten rond de nieuwe Belgische kilometerheffing, bestaat de kans dat de markt door het bos de bomen niet meer ziet. Bij DKV gaan we voor absolute transparantie, duidelijkheid en consistentie. Bij ons krijgt de klant de beste service voor zijn geld. Wij nodigen de markt uit om gezamenlijk met DKV deze uitdaging aan te gaan. Wanneer de klant tijdig bestelt, kan hij er ook op rekenen dat de BOX tijdig wordt geleverd. Net daarom sporen we onze klanten aan om op korte termijn een bestelling te plaatsen, om bottlenecks te voorkomen. Onze unieke all-in service komt er trouwens op neer dat de klant alleen maar de vereiste papieren hoeft voor te leggen, zoals kopieën van kentekenbewijzen. Verder complementeren wij bij DKV de online registratie die de tolexploitant aanbiedt. Vervolgens neemt DKV de complete registratie, het invoeren van de diverse voertuigen in het systeem van de tolexploitant en de algehele afstemming met Satellic uit handen van de klant.”

Zo stelde DKV dat de Satellic Box momenteel de enige gecertificeerde en betrouwbare afrekenmethode voor de Belgische tol is. “Aangezien DKV Euro Service betrouwbaarheid, tijdigheid, continuïteit én de gegarandeerde verzorging van de klant hoog in het vaandel draagt, is dan ook besloten om met de Satellic Box in zee te gaan,” klinkt het nog bij Breij. Verder vindt hij het belangrijk om kenbaar te maken dat DKV als partner van AGES al geruime tijd aan een oplossing voor een overkoepelend uniform Europees afrekensysteem voor tolheffingen (EETS) werkt!

Gertjan Breij, DKV Euro Service Benelux

Gertjan Breij, DKV Euro Service Benelux

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!