Katoen Natie bestelt 1.000ste truck bij Jungheinrich

 18/07/2019  Claude Yvens  Handling
Katoen Natie bestelt 1.000ste truck bij Jungheinrich

De samenwerking tussen Jungheinrich en Katoen Natie loopt sinds 2011 en vertaalt zich nu in de bestelling van hun 1.000ste truck. Dit werd gevierd met een ceremoniële ontvangst en de overhandiging van een award aan Katoen Natie.

In 2011 kocht Katoen Natie een eerste reeks van 52 Jungheinrich magazijntrucks. Dit contract werd in 2014 en in 2016 telkens vernieuwd, en sinds 2016 rijden er ook Jungheinrich-heftrucks bij Katoen Natie rond in de opvallende rode kleur die Katoen Natie kenmerkt. Zeven Jungheinrich-techniekers – waarvan vier in Antwerpen en drie in Gent – zijn continu in de weer om de trucks van Katoen Natie in perfecte staat te houden.

“Katoen Natie is sinds jaar en dag één van onze meest progressieve en innovatieve klanten. Het bedrijf pusht ons om steeds het beste van onszelf te geven en op zoek te gaan naar oplossingen die het perfecte antwoord bieden op hun vraag. Onze goede samenwerking loont, want we hebben al heel wat mooie projecten samen kunnen realiseren”, zegt Alain Dussen, Manager Key Account Team van Jungheinrich.

Lees alles over Jungheinrich in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!