Jost Group vindt in één keer 50 chauffeurs

 12/09/2017  Claude Yvens  Economie, HR
Jost Group vindt in één keer 50 chauffeurs

Meer dan 50 nieuwe chauffeurs starten vanaf begin deze week met een integratieopleiding binnen de Group. Dat is het resultaat van een Job Day georganiseerd in Bierset die duidelijk een groot succes was… ondanks een tegenbetoging van de vakbond.

Jost Group werft aan en werft lokaal aan. Dat was de boodschap die het logistiekbedrijf aan het grote publiek wou doorgeven op het ogenblik waarop de eerste opslagplaatsen op de site van Trilogiport in Hermalle-sous-Argenteau uit de grond rijzen en de vraag van de klanten naar wegvervoerdiensten blijft toenemen. Om deze job day te organiseren is Jost Group een samenwerking aangegaan met verschillende partners, waaronder de Forem, het Sociaal Fonds Transport en Logistiek, de school Don Bosco, ADG, Actiris en Mirel.

De potentiële kandidaten voor een job konden er informatie inwinnen over de sector van de logistiek in het algemeen en over de arbeidsmogelijkheden die Jost Group aanbiedt. Ze konden er eveneens praktische testen afleggen en meer dan 50 chauffeurs waren hiervoor geslaagd. Vanaf deze maandag zijn zij van start gegaan met het interne opleidingsprogramma van de groep. In totaal hadden meer dan 150 kandidaten zich aangeboden voor de verschillende functies die voorgesteld werden.