JD Williams verbetert voorraadcontrole met in-store oplossing Zetes

 15/03/2016  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
JD Williams verbetert voorraadcontrole met in-store oplossing Zetes

Zetes heeft onlangs ‘ZetesAthena’, zijn in-store oplossing van de nieuwste generatie, geïmplementeerd bij JD Williams, één van de grootste modeketens in het Verenigd Koninkrijk. JD Williams heeft de in-store oplossing ZetesAthena gekozen om de voorraadcontrole van zijn groeiende netwerk aan winkels in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren.

JD Williams gebruikt de ZetesAthena in-store oplossing voor de volledige fysieke inventarisatie om te verzekeren dat de boekhouding een exact beeld geeft van de activa. De cyclustellingsapplicatie wordt ook gebruikt voor visibiliteit in de winkels op elk gewenst moment, zodat de voorraadnauwkeurigheid verbetert. Het managementteam van JD Williams heeft vanaf elke locatie in realtime toegang tot de resultaten van de voorraadtelling, die direct ingevoerd kunnen worden in het ERP-systeem van het bedrijf.

ZetesAthena is een mobiele oplossing in de cloud voor in-store management, die omni-channel retailers helpt de voorraad- en prijsprocessen van de individuele winkels centraal en systematisch te optimaliseren. De oplossing stroomlijnt tijdrovende inventarisatietaken en maakt de beschikbaarheid van de winkelvoorraad in realtime transparant. Zo worden de zogenaamde ‘onzichtbare voorraden’ voorkomen.

Lees alles over Zetes in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!