Isuzu op het BMS : focus op de D-Max AT35

 21/12/2018  Claude Yvens  Van
Isuzu op het BMS : focus op de D-Max AT35

Op de Isuzu stand is het volledige D-Max gamma te zien, met twe euitblinkers : de D-Max Fury Limited Edition en de extreme D-Max AT35.

De Isuzu D-Max kreeg een upgrade voor wat betreft het veercomfort. Achteraan worden de drie grote en twee kleine bladveren vervangen door twee grote en een kleine bladveer met rubberen dempers. Verder werd de stuurbekrachtiging verbeterd: de tandwielaandrijving werd vervangen door een nieuwe pomp met riem-aandrijving. De D-Max krijgt voortaan standaard een nieuw Trailer Sway Assist veiligheidssysteem (TSA) dat ervoor zorgt dat het voertuig met aanhanger onder alle omstandigheden stabiel blijft.

Op het salon lanceert Isuzu een nieuwe Fury Limited Edition (met Magma Red exclusieve koetswerkkleur, zwarte afwerking, rode accenten binnenin) waarbij er slechts 60 stuks beschikbaar zullen zijn voor de Belux. Daarnaast zal Isuzu ook de D-Max AT35 in de schijnwerpers zetten. Deze extreme versie werd inmiddels permanent in het gamma opgenomen. AT staat voor Arctic Truck en 35 verwijst naar de wielmaat.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!