iOnLogistics, logistiek georiënteerd platform

 01/03/2019  Redactie  News Logistics, Advertorial
iOnLogistics, logistiek georiënteerd platform

iOnLogistics is een dienstverlener voor hoogwaardige, logistieke platformgeoriënteerde oplossingen voor magazijn en logistiek management. Dankzij haar iTOS-platform, beschikt zij over de nieuwste software die de modernste technologieën gebruikt.

Het streven naar een geïntegreerd IT-landschap voor de diverse logistieke diensten is een zeer belangrijke uitdaging. Dit is uitermate gunstig voor de operationele efficiëntie van elke logistieke dienstverlener.

Fragmentatie

De fragmentatie in een waardeketen leidt tot inefficiëntie. Logistieke dienstverleners worden geconfronteerd met de uitdaging om bedrijfsprocessen drastisch te vereenvoudigen. Algemene logistieke software ontwikkelen is onvoldoende om deze noden af te dekken. Er is behoefte aan een nieuw elan in de logistieke wereld.

iOnLogistics heeft dankzij haar platformgeoriënteerde kennis de nodige expertise opgebouwd om logistieke dienstverleners een geïntegreerde oplossing aan te reiken. Als centraal en onmiskenbaar thema: de efficiënte uitwisseling van gegevens.

iTOS

De Order2Cash tool iTOS is dankzij een sterk raamwerk van web-based API’s in staat om een ruim scala aan gegevens uit te wisselen, en dit met een brede waaier aan softwaretoepassingen. Voor de klanten van iOnLogistics wordt een oplossing gecreëerd waarin zij niet langer gebonden zijn aan de beperkingen van één bepaald softwarepakket.

Lees alles over iOnLogistics in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!