iOnLogistics klaar voor de toekomst met handige website

 12/06/2019  Redactie  ICT & Magazijninrichting, Advertorial
iOnLogistics klaar voor de toekomst met handige website

Als integrator van hoogwaardige, platformgeoriënteerde oplossingen voor magazijn en logistiek management, beschikt iOnLogistics – dankzij haar iTOS order2cash tool – over de nieuwste software die de modernste technologieën gebruikt. En het gaat vlug voor iOnLogistics. Want het streven naar een geïntegreerd IT-landschap voor diverse logistieke diensten is een zeer belangrijke uitdaging. 

Online is een feit

Dit begint uiteraard bij de eigen website. Met enige fierheid kondigt iOnLogistics de lancering van haar nieuwe website aan. Deze heeft een volledig redesign ondergaan en bevat diverse nieuwe functies. Een nieuw hedendaags, fris en dynamisch ontwerp, maar vooral overzichtelijk en eigentijds. Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt men direct nuttige informatie om de eigen logistiek te verbeteren en rendabel te maken.

Snel de juiste oplossing vinden

Met de nieuwe website hoopt iOnLogistics beter te kunnen informeren over haar extra features en activiteiten. Nieuw op de website is onder meer ‘Docs’, waar zowel gebruikershandleiding als configuratiegids voor iTOS te vinden zijn. Daarnaast is er de ‘Blog’, waar men de laatste nieuwtjes, tips en tricks kan vinden. Liever automatisch van de nieuwigheden op de hoogte blijven? Volg de bedrijfspagina van iOnLogistics via LinkedIn. Hiermee geven zij een beter inzicht over de toegevoegde waarde als 3PL/4PL service provider en/of terminal operator.

Lees alles over iOnLogistics in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!