Innovatieve aandrijfunit van TENTE: e-drive

 06/10/2016  Yannick Haesevoets  Advertorial
Innovatieve aandrijfunit van TENTE: e-drive

TENTE e-drive, een makkelijk te bedienen elektronisch aangedreven wiel om de productiviteit en de veiligheid in de logistiek workflow te verhogen.

TENTE e-drive, het nuttige vijfde wiel

Een orderverzamelwagen wordt dankzij de TENTE e-drive in een handomdraai gemotoriseerd. Dit parametriseerbaar wiel met zijn traploze snelheidsregelaar ondersteunt de zwaarbeladen wagen (tot 400 kg) bij het vertrek, het rijden en bij het stoppen. De wagen wordt tevens op het rechte spoor gehouden. De eenvoudige montage via Plug & Play bevordert de inbouw en maakt de installatie mogelijk bij bestaande transporteenheden. TENTE e-drive is verend wat een soepele bediening en comfortabele wendbaarheid verzekert bv. bij oneffenheden. Als de e-drive uitgeschakeld is klapt het wiel in. Hierdoor bekomt men beweeglijkheid en flexibiliteit van een standaard zwenk trolley.

Ergonomie, productiviteit en veiligheid als prioriteit

Verzuim- en medische kosten zijn duur voor bedrijven. De TENTE e-drive verbetert niet alleen de werkomstandigheden van de werknemers door de fysische last te verminderen en de veiligheid te verhogen, maar verhoogt tevens de productiviteit.

img_e_drive_004b-kl

img_e_drive_006-product-catalog-944-kl

e-drive-02-product-catalog-944

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!