In Concrete: uw betonvloer, uw bondgenoot voor een optimale productiviteit

 02/12/2015  Yannick Haesevoets  Advertorial
In Concrete: uw betonvloer, uw bondgenoot voor een optimale productiviteit

In Concrete is een bedrijf in volle groei, gespecialiseerd in het slijpen van betonvloeren volgens de normen VDMA, TR34 en DIN 15185, en in het herstellen van barsten en voegen in betonvloeren. In Concrete werkt in elk type bedrijf, maar in het bijzonder in opslagplaatsen.

Over een vloer met een uitstekende vlakheid beschikken, is essentieel in o.a. opslagplaatsen. Dit laat toe om de onderhoudskosten aan het rollend materieel zoals reachtrucks te verminderen, om schade aan de goederen door schokken te verminderen en het comfort van de operatoren te verbeteren. Maar een vlakke vloer toe om de productiviteit in de opslagplaatsen te verhogen dankzij een optimaal gebruik van het rollend materieel.

In deze context biedt In Concrete een tweeledige aanpak. Enerzijds slijpt In Concrete betonvloeren in smallegangenmagazijnen met een eigen ontworpen machine waarmee een hoogteverschil van minder dan 1 mm op een lengte van 2 meter behaald wordt. Daardoor beantwoorden bestaande of nieuwe betonvloeren aan de normen DIN15185, TR34 en VDMA.

Anderzijds herstelt In Concrete barsten en voegen in de vloeren van opslagplaatsen, diepvriesmagazijnen (-25°), industriële en commerciële gebouwen en parkings. Geval per geval analyseert In Concrete de problemen teneinde de werkelijke oorzaken ervan te bepalen om zo een oplossing op lange termijn te kunnen aanbieden.

In Concrete werkt met producten met een “variabele” fl exibiliteit teneinde verticale en horizontale bewegingen van de betonplaten op te vangen. Ook
houdt In Concrete bij de herstellingen rekening met een tal van parameters zoals de intensiteit van de activiteiten, het type rollend materieel. Echt
“customer-made” werk dat geen onderbreking van de activiteiten vergt. Twee uur na de interventie kan de vloer opnieuw gebruikt worden!

IN CONCRETE STAAT VOOR:

  • Customer-made oplossing voor de klanten,
  • Flexibiliteit naar uitvoering toe (ook in het weekend)
  • Droogtijd van de harsen: 2 uur (geen stopzetting van de activiteiten van de klant)
  • Harsen zijn bruikbaar tot -25° (Diepvriesmagazijnen)
  • Concrete en gedetailleerde offertes.

IN CONCRETE BVBA
Doenaertstraat, 2 – 8510 Marke (Kortrijk)
Tel.: +32 (0)56/31 48 16 – Fax: +32 (0)56/21 51 37
www.inconcrete.beinfo@inconcrete.be

Lees alles over In Concrete in onze Transport & Van In Belgium directory!