Hyundai H350 getest door fleetowners: “Kwaliteit en goede afwerking, én voor veel minder geld”

 01/10/2018  Yannick Haesevoets  Van, Advertorial
Hyundai H350 getest door fleetowners: “Kwaliteit en goede afwerking, én voor veel minder geld”

Het gaat goed met de Hyundai H350. Enkele jaren na de officiële lancering van de nieuwe bestelwagen, is de H350 intussen volledig ingeburgerd in het segment van 3,5 ton. Tijdens de jaarlijkse VAN Day konden gebruikers het voertuig testen. En de reacties… die waren uiterst positief! 

Dirk Costermans (Autobedrijf De Jonghe & Co): “Ik was erg onder de indruk van de Hyundai H1. Voor mij komt hij zeker in aanmerking als substituut voor een Peugeot Expert. De stilte binnenin, het comfort, de kracht van de motor… Het is echt een waardig alternatief. Het is op een dag als deze dat je eens in aanraking komt met een ander voertuig. Op het Autosalon kan je de voertuigen eens bekijken, maar dit is wel uniek. Zeker omdat je het volledige gamma op één dag kan testen.”

Jimmy Dehandtschutter (Engie Fleet NV): “Ik ben aangenaam verrast door het LCV-gamma van Hyundai. We rijden in ons bedrijf met andere lichte bedrijfsvoertuigen dan Hyundai. Onze markt wordt momenteel overspoeld met Duitse premiummerken. Maar vandaag is gebleken dat Hyundai kwaliteit biedt met een zeer goed afwerking, en dit voor veel minder geld.”

Alain Degol (Levanto): “De H350 is een mooie wagen, met veel laadruimte. Bovendien is er veel comfort voor zowel de chauffeur als passagier. Wat me ook opviel was de enorme kleine draaicirkel.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!