Hugues Van Espen nieuwe Managing Director Toyota Material Handling Belgium

 07/09/2015  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
Hugues Van Espen nieuwe Managing Director Toyota Material Handling Belgium

Na het besluit van Managing Director Luc Smeets om een nieuwe uitdaging aan te vatten binnen Toyota Material Handling Europe, werd op zoek gegaan naar een nieuwe algemeen directeur voor TMH Belgium. Op 3 juli 2015 werd Hugues Van Espen door Toyota Material Handling Europe als opvolger van Luc Smeets aangeduid.

Hugues Van Espen, momenteel nog tewerkgesteld als Commercial Director bij Toyota Material Handling France, is 44 jaar oud, getrouwd, en heeft twee kinderen. Hij beschikt over 19 jaar ervaring in Sales & Marketing in de B2B sector, die hij zowel in België als in Frankrijk heeft opgedaan.

In 2003 ging Hugues voor het eerst aan de slag binnen de Toyota-groep als European Marketing Director bij Toyota Industrial Equipment Europe in Brussel. Tussen 2008 en 2012 was hij ook lid van de raad van bestuur van zowel Toyota Material Handling Belgium als Toyota Material Handling Nederland. In 2013 werd Hugues Van Espen – met de oprichting van Toyota Material Handling France – aangesteld als Commercial Director. Hugues Van Espen zal zijn nieuwe functie als Managing Director van TMH Belgium op 2 november opnemen.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!