Hoe Jarltech met de robuuste T800 van Getac zijn klantentevredenheid hooghoudt

 17/10/2017  TM Extern  Advertorial
Hoe Jarltech met de robuuste T800 van Getac zijn klantentevredenheid hooghoudt

“Processen moeten vlot verlopen en mogen niet worden afgeremd door hardware-problemen. Dat is waar Getac, met zijn T800, voor staat en de positieve feedback van onze medewerkers bevestigt dit alleen maar. Voor mij betekent dit dat we met Getac nog maar eens de juiste keuze hebben gemaakt.” (Ulrich Spranger, CEO Jarltech)

De uitdaging

Jarltech, een van de grootste Europese gespecialiseerde verdelers van POS- en Auto-ID-hardware, bevoorraadt wederverkopers in meer dan 26 landen. De klanten, net als Jarltech zelf trouwens, koesteren erg hoge verwachtingen wat betreft leveringssnelheid en kwaliteit. Alleen met een uiterst doeltreffend voorraadbeheer kan je aan die eisen voldoen.

De oplossing

De Getac T800 met Windows is de perfecte keuze voor de veeleisende taken in Jarltech’s logistieke center. De robuuste Getac-tablets voldoen aan alle technische vereisten en overtuigen, onder andere, dankzij hun betrouwbare hardware, hun hot-swappable batterij, eenvoudige integratie en last but not least, hun prijskaartje.

Voordelen (kort)

De werknemers van Jarltech’s logistieke center stellen vooral de compacte, lichte structuur en de eenvoudige bediening van de T800 op prijs. Dankzij de ingebouwde reservebatterij kan de batterij tijdens het werken worden vervangen. Een ruime waaier aan accessoires maakt het mogelijk om de Getac-tablet op elk moment aan het specifieke toepassingsgebied aan te passen.

Over Getac

Getac Technology Corporation, een belangrijk dochterbedrijf van MiTAC-Synnex Business Group (geconsolideerde jaarrekening in 2016 van 29,06 miljard USD), werd in 1989 opgericht als een joint venture met GE Aerospace voor het leveren van elektronische defensieproducten. De activiteiten van Getac bestrijken: robuuste notebooks, robuuste tablet pc’s en robuuste draagbare toestellen voor het leger, de politie en de regering, communicatie-, productie- en transporttoepassingen variërend van volledig robuust tot commercieel robuuste modellen. Door zijn sterke R&D-capaciteiten kan Getac een hoge personaliseringsgraad en een geïntegreerde oplossingen met volledige hardware-software voorzien. Surf voor meer informatie naar: http://www.getac.com

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!