Hödlmayr Logistics Belgium scoort met speciale diensten

 09/10/2017  Redactie  Economie
Hödlmayr Logistics Belgium scoort met speciale diensten

Onder het motto ‘Steeds een stap vooruit’ richt Hödlmayr Logistics België zich naast de kernactiviteiten van voertuiglogistiek ook meer en meer op remarketing, het bedrijfsklaar maken van voertuigen en fleetmanagement. 

“Onze core business alleen is niet meer genoeg om succesvol te zijn in de markt”, zegt Michael Geschke, CEO van Hödlmayr Logistics Belgium. “Met het bedrijfsklaar maken van voertuigen slaagden we erin om een succesvolle tweede activiteit op te bouwen. We zien ons werk als een verlengstuk tussen autofabrikanten en distributeurs: ons aanbod op het gebied van voertuigbehandeling is een waardevolle aanvulling op het assortiment van de autodealers en zorgt voor extra omzet.”

Met ‘Fix & Save’ herstelt het bedrijf onder meer lichte schade aan de carrosserie. Vooral naar reparaties van hagelschade en beschadigingen aan portieren is er veel vraag. Met behulp van speciale technieken worden deuken zodanig gerepareerd dat lak- en spuitwerk vaak niet nodig is.

Opslagruimte en verkoop service

Ook merkt het bedrijf dat er meer vraag is om auto’s op te slaan in zijn overdekte opslagruimte in Tongeren, waar de voertuigen beschermd zijn tegen hagel. Dat de opslagruimte van Hödlmayr ook beschikt over moderne beveiligingsmaatregelen, speelt natuurlijk ook een grote rol in de toenemende vraag.

Om de vernieuwde voertuigen extra in de spotlights te zetten, installeerde het bedrijf een geautomatiseerde fotohoek – beschikbaar voor zakelijke klanten.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!