Hödlmayr Logistics Belgium investeert 1.5 miljoen euro in 2018

 28/03/2018  Claude Yvens  Economie
Hödlmayr Logistics Belgium investeert 1.5 miljoen euro in 2018

Verleden jaar heeft Hödlmayr Logistics Belgium de verblijfsruimten voor chauffeurs grondig gemoderniseerd. Dit jaar investeert de Belgische filiaal van de Oostenrijkse Hödlmayr groep anderhalve miljoen euro in nieuwe trucks en in multifunctionele arbeidsplaatsen in de lakkerij.

Hödlmayr Logistics Belgium bouwt nieuwe segmenten zoals remarketing, voertuigvalorisatie en fleet management systematisch uit, naast autotransport zelf. Dit heeft zich vertaald in de consequente uitbreiding van de klantenportefeuille en ging gepaard met investeringen. “Er werd al geïnvesteerd in het vergroten en moderniseren van de verblijfsruimten voor chauffeurs. Daardoor zijn in de vestiging in Tongeren nu ook slaapmogelijkheden beschikbaar. Wifi-hotspots op alle plaatsen waar de chauffeurs meestal verblijven, bieden een bijkomende service”, aldus zaakvoerder Michael Geschke.

Voor 2018 zijn eveneens belangrijke investeringen voorzien. “Zo worden er acht nieuwe trucks aangekocht, en verder ontstaan er binnenkort vier moderne, multifunctionele arbeidsplaatsen in onze lakkerij. De investeringen voor beide plannen bedragen alleen al 1,5 miljoen euro”, aldus Michael Geschke.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!