Hier is hij dan: de nieuwe Renault pick-up ALASKAN

 01/07/2016  Yannick Haesevoets  Van
Hier is hij dan: de nieuwe Renault pick-up ALASKAN

Renault heeft zijn allereerste pick-up voorgesteld: Alaskan. De nieuwe pick-up heeft een nuttig laadvermogen van één ton en combineert robuustheid met een knap design. Maak kennis met de nieuwste pick-up van de markt.

De robuuste en tegelijk comfortabele ALASKAN is onderbouwd door een 5-armige achterwielophanging en een stevig kokerbalkchassis. De ALASKAN mikt op een laag brandstofverbruik dankzij de 2,3-liter dCi-motor van Renault. Renault biedt bovendien een ruim gamma diensten, ombouwingen en accessoires aan om in te spelen op de zeer diverse behoeften van klanten.

Na de lancering van Renault Duster Oroch in Latijns-Amerika, eveneens een pick-up met een nuttig laadvermogen van een halve ton, lanceert Renault nu de Alaskan. Het segment van pick-ups vertegenwoordigt wereldwijd meer dan een derde van het aantal inschrijvingen van bedrijfsvoertuigen, goed voor vijf miljoen verkochte exemplaren per jaar. De nieuwe pick-up zal wereldwijd geproduceerd worden in drie fabrieken. De verkoop van ALASKAN gaat van start in Latijns-Amerika, op markten met een sterke pick-uptraditie. Colombia is het eerste land waar ALASKAN zal worden gelanceerd.

Lees alles over Renault Vans in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!