Het Truckveilig charter? Dat is tekenen voor veilig verkeer!

 10/10/2016  Claude Yvens  News Transport
Het Truckveilig charter? Dat is tekenen voor veilig verkeer!

Bent u op zoek naar een bijzondere actie om bij te dragen aan veilig rijgedrag? Wil u extra inspanningen leveren om het welzijn van uw vrachtwagenbestuurders te verhogen? Onderteken dan snel het TRUCKVEILIG charter 2016.

Het TRUCKVEILIG charter ondersteunt vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven die graag meewerken aan veiliger verkeer. Zowel werkgevers als werknemers kunnen het charter tekenen en zich engageren om minimaal 7 zelfgekozen actiepunten na te komen. Zo kunnen bestuurders er op toezien dat ze fit en alert achter het stuur zitten, terwijl werkgevers kunnen zorgen voor haalbare rittenschema’s en efficiënte routes.

Als u uw engagementen daadwerkelijk bent nagekomen, ontvangt u op het einde van het jaar het TRUCKVEILIG label 2016. Hiermee kan u uw collega’s meteen laten zien dat u actief meewerkt aan veiliger verkeer.

Hoe het TRUCKVEILIG charter invullen?
87 bedrijven, 2000 vrachtwagenbestuurders uit deze bedrijven en 186 individuele truckers schreven zich dit jaar al in. Wil u zich aansluiten bij deze gemotiveerde groep en kans maken op het TRUCKVEILIG label 2016? Surf dan snel naar www.truckveilig.be en teken voor het leven.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!