Het 97ste Autosalon, ook een evenement voor professionelen!

 14/01/2019  Redactie  Van, Advertorial
Het 97ste Autosalon, ook een evenement voor professionelen!

De 97ste editie van de Brussels Motor Show vindt plaats van 19 tot 27 januari 2019 in de paleizen van Brussels Expo. Ook dit jaar kan het Salon van Brussel rekenen op de aanwezigheid van alle belangrijke autoconstructeurs die actief zijn op de Europese markt.

VANS ET VAN SOLUTIONS

Traditiegetrouw wordt er in de onpare jaren extra aandacht besteed aan de lichtebedrijfsvoertuigen. Dit jaar zullen ook de koetswerkspecialisten, ombouwers en inrichters van lichte bedrijfsvoertuigen weer extra in de kijker geplaatst worden, in Paleis 12 (samen met de Crazy Show en de Pit Stop Bar).

DE MOST LOVED-WEDSTRIJD

De verkiezing van de ‘Most Loved Van’, die in 2017 voor het eerst werd geïntroduceerd, komt ook dit jaar weer terug naar het Salon. FEBIAC en Transportmedia geven professionelen (btw-plichtigen), de mogelijkheid om voor hun favoriete merk van lichte bedrijfsvoertuigen te stemmen.

Bezoekers die aan de verkiezing hebben deelgenomen, kunnen twee schitterende prijzenwinnen: een waardebon ter waarde van € 15.000 excl. btw voor de aankoop van een licht bedrijfsvoertuig van het winnende merk en een waardebon van € 2.000 excl. btw voor de inrichting of uitrusting van een bedrijfsvoertuig bij een van de deelnemende Van-Solutions-bedrijven.
Kan je niet wachten ? Stem dan nu al op www.mostlovedvan.be!

Alle tickets en packs op
https://www.autosalon.be/nl/ticket

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!