Harm de Vries nieuwe Managing Director Jungheinrich België

 26/10/2016  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
Harm de Vries nieuwe Managing Director Jungheinrich België

Jungheinrich België heeft een nieuwe Managing Director. Sinds woensdag 12 oktober is Harm de Vries aan de slag in de vestiging te Heverlee. Hij  stond voordien aan het hoofd van de afdeling Business Development Logistic Systems in de Jungheinrich productievestiging in Moosburg, Duitsland. Hij volgt Oliver Buschmann op.

De Vries is al sinds 1988 werkzaam bij Jungheinrich. Hij begon er  zijn carrière bij de Nederlandse vestiging als Sales Representative, en evolueerde naar de functie van Directeur voor Intralogistic Solutions. De functie had betrekking tot de ontwikkeling, de verkoop en de implementatie van logistieke systemen, zoals onder meer smalle gangen trucks, rekken, interne transportsystemen en de automatisatie van magazijnprocessen. Vanuit de expertise die hij daar opbouwde, kreeg hij de kans om door te groeien naar zijn vorige, internationale job in Moosburg. Daar was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van opslaguitrusting en smalle gangen trucks.

De Vries is een logistieker in hart en nieren. Zijn jarenlange ervaring in het Jungheinrich-concern, zowel op nationaal als internationaal vlak, maken van Harm De Vries de ideale persoon om de Belgische vestiging te gaan leiden. Zijn kijk op de toekomstige uitdagingen voor de intralogistiek, ondersteund door een ervaren management team en een gemotiveerde en hechte ploeg medewerkers, zetten de wissels klaar voor vele nieuwe en grote verwezenlijkingen voor Jungheinrich België.

Lees alles over Jungheinrich in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!