Harm de Vries nieuwe Managing Director Jungheinrich België

 26/10/2016  Claude Yvens  News Logistics
Harm de Vries nieuwe Managing Director Jungheinrich België

Jungheinrich België heeft een nieuwe Managing Director. Sinds woensdag 12 oktober is Harm de Vries aan de slag in de vestiging te Heverlee. De Vries stond voordien aan het hoofd van de afdeling Business Development Logistic Systems in de Jungheinrich productievestiging in Moosburg, Duitsland. Hij volgt Oliver Buschmann op.

De Vries is al sinds 1988 werkzaam bij Jungheinrich. Hij begon er  zijn carrière bij de Nederlandse vestiging als Sales Representative, en evolueerde naar de functie van Directeur voor Intralogistic Solutions. De functie had betrekking tot de ontwikkeling, de verkoop en de implementatie van logistieke systemen, zoals onder meer smalle gangen trucks, rekken, interne transportsystemen en de automatisatie van magazijnprocessen. Vanuit de expertise die hij daar opbouwde, kreeg hij de kans om door te groeien naar zijn vorige, internationale job in Moosburg. Daar was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van opslaguitrusting en smalle gangen trucks.

De Vries is een logistieker in hart en nieren – dat bewijst zijn engagement voor de sector ook buiten zijn dagelijkse werkzaamheden bij Jungheinrich. Zo is hij voorzitter van de Nederlandse branchevereniging BMWT voor de sectie Magazijninrichtingen, bestuurslid branchevereniging BMWT en bestuurslid Stichting Logistica.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!