Gunther Janssens (Steenbergen) is dé Gouden Ridder van de Weg in 2019

 27/08/2019  Claude Yvens  Andere leveranciers
Gunther Janssens (Steenbergen) is dé Gouden Ridder van de Weg in 2019

Gunther Janssens reed 10 jaar onafgebroken schadevrij en is door transportverzekeraar TVM Belgium bekroond tot dé Gouden Ridder van de Weg in 2019. Hij werd vandaag door TVM Belgium en door eregast Jean-Michel Saive verrast op de terreinen van zijn werkgever.

De 45-jarige Gunther Janssens werkt sinds 2003 voor de firma Steenbergen NV uit Wommelgem en voert er distributietaken in de Kampen uit. Hij ontving reeds een bronzen certificaat in 2012 en een zilveren in 2014 voor resp. 3 en 5 jara schadevrij rijden.

Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium, legt uit: “Slechts 3 op de 1000 chauffeurs rijden 10 jaar aan één stuk ongevalvrij. Gunther behoort hiermee tot een select groepje van chauffeurs met bijzondere rijkwaliteiten. Bij TVM Belgium willen we dergelijke topprestaties maar al te graag in de verf zetten, net omdat we weten hoe moeilijk het is om 10 jaar schadevrij te rijden. Het vraagt dan ook opperste discipline, behendigheid en concentratie om je vrachtwagen elke dag opnieuw veilig door het helse verkeer te loodsen.”


De 15eeditie van de Ridders van de Weg in België vindt plaats op zaterdag 19 oktober in Brussel.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!