Group Op De Beeck koopt twee Renault Trucks T 480

 14/05/2019  Claude Yvens  Trucks
Group Op De Beeck koopt twee Renault Trucks T 480

Sinds kort heeft Group Op De Beeck twee nieuwe Renault Trucks T 480 met high sleeper cab in dienst. Die worden ingezet voor het vervoer van compost en aardappelbijproducten.

Anno 2019 is Group Op De Beeck actief in zowat alles wat met de verwerking van organische neven- en reststromen te maken heeft. Ook in biogas, energieproductie en nutriëntrecuperatie. “Transport is niet onze core business, maar we voeren alle transporten voor opvrachten en retours wel in eigen beheer uit”, aldus Ivan Van Mechelen, Fleet Manager bij Group Op De Beeck.

Group Op De Beeck heeft daarvoor 83 trekkers in dienst voor zowel kiptrailers, walking floors, tankwagens, huiftrailers als afzetcontainers. Onlangs kochten ze twee nieuwe Renault Trucks T 480 HSC’s aan. “We kozen voor Renault Trucks omdat we er al geruime tijd hele goede resultaten over horen. We hebben twee Franstalige chauffeurs in dienst, die aangaven graag met Renault Trucks te willen rijden.” Group Op De Beeck is klant bij de vlakbij gelegen Renault Trucks garage Noyens Trucks in Olen.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!