Groep Jam levert een Arocs Tridem aan Garden Center ‘T’

 16/08/2018  TransportMedia  Trucks
Groep Jam levert een Arocs Tridem aan Garden Center ‘T’

Garden Center ‘T’ uit Genk heeft een op maat gemaakte Mercedes-Benz Arocs Tridem gekocht. Dit unieke exemplaar werd geleverd door concessiehouder Groep Jam uit Hasselt.

Garden Center ‘T’ is gespecialiseerd in het leveren van poorten, hekkens en andere afsluitingssystemen. Het nam onlangs een Mercedes-Benz Arocs met tridem in gebruik. Deze tridem bestaat uit een vooras van 9 ton, een aandrijfas van 10,5 ton en een naloopas van 8 ton. Deze configuratie werd uitgetekend op vraag van Didier Meertens, zaakvoerder van Garden Center ‘T’. Het chassis van de Arocs in kwestie werd geproduceerd in de Mercedes-fabriek van Molsheim, met als doel om zoveel mogelijk ruimte te creëren: zo zijn de luchtketels bijvoorbeeld verwerkt in het chassis. PariTech, partner van Garden Center ‘T’, stond in voor de inrichting van het voertuig. Zo werden er bijvoorbeeld inox opbergkoffers geplaatst ter hoogte van alle vrije ruimte op het chassis.

Het voertuig is ook uitgerust met het Fleetboard-systeem, een achteruitrijcamera, een eigen weegsysteem en een kraan van 16 meter. Het voertuig is met andere woorden perfect geschikt voor het laden en lossen van zware vrachten.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!