Gosselin stalt nu ook oldtimers in nieuw logistiek complex

 01/10/2018  Philippe Van Dooren  News Logistics
Gosselin stalt nu ook oldtimers in nieuw logistiek complex

Gosselin heeft dit weekend een nieuw logistiek magazijn van 12.000 m² op de voormalige site van Crown Cork feestelijk ingehuldigd. Een gedeelte wordt gebruikt voor de opslag van machines en stukgoed, een andere voor de stockage van oldtimers van particulieren. Boven de magazijnen zijn er 2.500 m² kantoren. Het nieuwe complex – dat al in november 2017 in gebruik werd genomen – vergde een investering van 15 miljoen euro.

De Car Storage-ruimte van Gosselin aan de Merksemsesteenweg biedt aan eigenaars van een oldtimer ruime parkeerplaatsen van 3 op 6 meter in een vorst- en stofvrije omgeving. De klanten kunnen er 24/7 binnen- en buitenrijden en de hele zone is permanent onder camerabewaking. Naast het stallen kunnen klanten voor een onderhoudscontract kiezen. Daarbij krijgen ze een persoonlijke elektriciteitsaansluiting, druppellader en lekpan.

De totale oppervlakte van de Gosselin-site langs het Albertkanaal is nu 250.000 m², waarvan de helft bebouwd is. Daar is onlangs ook begonnen met de aanleg van een containerdepot van 20.000 m². De groep heeft ook logistieke plannen in de haven van Antwerpen zelf, waar ze een concessie van 90.000 m² heeft verkregen.

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!