Go4Logistics biedt met Go4TMS een sterk concurrentievoordeel aan Ivemar

 06/09/2018  Yannick Haesevoets  IT, Advertorial
Go4Logistics biedt met Go4TMS een sterk concurrentievoordeel aan Ivemar

Bij Go4Logistics hebben ze niet alleen hun hart in de haven, maar ook een hart voor transport en de transportbedrijven. Transporteurs moeten aan steeds meer eisen van hun klanten voldoen. Daardoor groeit de nood om de operationele processen in (inter)nationaal transport te automatiseren. Ivemar, één van de transportbedrijven waarbij Go4Logistics hun Go4TMS geïmplementeerd heeft, is alvast overtuigd van de vele voordelen van dit Transport Management Systeem.

“We hebben voor Go4Logistics gekozen omdat hun systeem draait op Navision, waarbij ook een heel sterke visuele planningstool aanwezig is”, klinkt het bij Ivemar. “Deze grafische planningstool is rechtstreeks gekoppeld aan de boordcomputergegevens wat het voor onze planners gemakkelijker maakt om een goed overzicht te bewaren en bij te sturen doorheen de dag. Zo kunnen ze vragen van klanten gericht beantwoorden.” Ook de administratie hoeft niet te wachten tot de chauffeur enkele dagen later teruggekeerd is. Laad- en losuren, kilometerstanden, wachturen en digitale CMR’s worden in realtime doorgegeven en versnellen het facturatieproces. Dit zorgt voor een soepele afhandeling van de transportdossiers. Diverse toeslagen zoals (wegen)tolkosten, dieseltoeslagen, wachturen, … worden hierbij automatisch berekend. Een grote verlichting voor een sector die geconfronteerd wordt met meer en meer regels, wettelijke bepalingen en administratieve kopzorgen.

Go4TMS is een softwareoplossing in de cloud die geschikt is voor het beheren en plannen van alle transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!