Getac op het salon Transport & Logistics

 11/10/2017  Redactie  ICT & Magazijninrichting, Advertorial
Getac op het salon Transport & Logistics

Getac, een van de wereldleiders op het vlak van robuuste computers, laptops en tablets, komt naar het Transport & Logistics-salon, de grootste vakbeurs voor de transport- en logistieke sector, waar dan ook 315 exposanten aanwezig zullen zijn. Voor de gelegenheid zal het Getac-team verschillende modellen rugged tablets en oplossingen voorstellen.          

 RX10

De RX10 is uitgerust met de laatste Intel Core M-processor en is zo goed voor krachtige mobiele prestaties, een ultrasnelle reactiviteit en een verbazingwekkend lange levensduur. Met een groot full HD-scherm van 25 cm en IP65- en MIL-STD 810G-certificering is de volledig robuuste RX10-tablet de perfecte oplossing voor kritische werkomgevingen. Voor de mobiliteit zijn afmetingen erg belangrijk. Daarom weegt de Getac RX10-tablet slechts 1.2 kg en is hij extra plat (18.8 mm). De tablet is dus niet alleen licht, maar ook makkelijk te vervoeren.

 ZX70

De Getac ZX70 is een robuuste Android 7″-tablet die speciaal is ontworpen om aan de groeiende behoeften van gebruikers van professionele voertuigen te voldoen. Hij kan namelijk heel eenvoudig met één hand en in complexe omstandigheden worden bediend. Deze tablet is van binnenuit verstevigd, IP67- en MIL-STD 810G-gecertifieerd en voorzien van een batterij met heel lange levensduur waardoor hij overal kan worden gebruikt. De ZX70 komt met een driejarige Getac antishockgarantie, de beste op de markt. De ZX70 komt met een waaier aan opties om aan alle werkomgevingen te voldoen. Hij heeft bijvoorbeeld een geïntegreerde GPS + 4G, Bluetooth, Wifi, een 1D/2D-streepjescodelezer en NFC/RFID-technologie. De tablet heeft bovendien een opslagcapaciteit van 2 GB, met de mogelijkheid die uit te breiden tot 4 GB, en een SD-kaart die ruime opslagmogelijkheden biedt en een manier is om uw gegevens te bewaren en te beschermen.

 F110

Onlangs maakte Getac bekend dat de vierder generatie van zijn robuuste F110-tablets een van de meest verkochte tablets op de markt is. De F110 is speciaal ontworpen voor vakmensen op het terrein en in extreme werkomstandigheden, en combineert Intel® Kaby LakeTM-processors met nieuwe, meerlagige veiligheidsfuncties. Daarom is de F110 de krachtigste en veiligste rugged tablet op de markt. Een van de belangrijkste evoluties van deze nieuwste generatie, die ook een eenvoudige connectie en beveiliging mogelijk maakt, is het infrarood fototoestel voor irisherkenning met Windows Hello. Door, voor de opslag, TPM (Trust Platform Module) 2.0 met Opal 2.0 SSD te combineren, hebben de gebruikers van de F110-tablets nu een ultrabeveiligde mobiele oplossing in handen die ze met het volste vertrouwen in elke werkomgeving kunnen gebruiken.

 

 T800

De nieuwe, 2de generatie Getac T800-tablet is overal tegen bestand. Zijn scherm meet 21 cm, ideaal om te werken, en dankzij zijn dunne en ergonomische structuur kan het toestel makkelijk in één hand worden gehouden. De T800-batterij heeft een ongeziene levensduur zodat elk werk zonder probleem kan worden uitgevoerd. Doordat hij zo sterk is, kan hij in alle omstandigheden worden gebruikt. De nieuwe T800-tablet is speciaal ontworpen om in één hand vast te houden, weegt minder dan 900 g en is minder dan 2,5 cm dik. Ook in volle zon blijft het scherm leesbaar.

Voor meer informatie

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!