GEFCO en CITROËN werken samen met AB InBEV aan de vernieuwing van hun vloot

 10/01/2012  Redactie  Economie
GEFCO en CITROËN werken samen met AB InBEV aan de vernieuwing van hun vloot

Gefco heeft, in partnerschap met CITROËN BELUX de 22 voertuigen officieel overhandigd aan AB INBEV op de site van Ghislenghien (België), in het kader van de modernisatie van hun vloot van technische bedrijfswagens.

Afgelopen november begaf Thierry DUPONT, Horeco Technical Manager voor België en Nederland zich samen met de Fleet managers van de firma AB InBEV naar de site van GEFCO Ghislenghien om er 22 voertuigen van het model Citroën Jumper (6) en Berlingo (16) in ontvangst te nemen.

Want inderdaad, voor de vernieuwing van haar vloot van technische bedrijfswagens  bestelde AB InBEV deze bij Citroën Belux.

Het merk met het « chevron » logo koos spontaan  voor de expertise van GEFCO voor de aanpassingen van deze voertuigen. Behalve een volledige schildering voor de Berlingo’s en logotering in de kleuren van het merk JUPILER voor allen werden deze voertuigen ook voorzien van kwaliteitsmeubilair, laadvloeren en binnenwandbeschermingen.

Een groot deel van de omgebouwde voertuigen bij GEFCO is bestemd voor professionele vloten en speciale markten wat GEFCO in staat stelt om de noden van dit type van cliënteel  goed aan te voelen en te herkennen.

Bovendien stelt de kwaliteit van de uitrusting van de koetswerkafdeling (twee verwarmde spuitcabines en twee open cabines voor snelle bijwerkingen) in combinatie met de competenties van een ploeg van 16 medewerkers ,GEFCO Ghislenghien in de mogelijkheid om 5000 wagens te behandelen per jaar en een gemiddelde van 150 wagens per jaar volledig te herschilderen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!