Garsou-Angenot in nieuwe gebouwen

 13/12/2013  Claude Yvens  Economie
Garsou-Angenot in nieuwe gebouwen

Het bedrijf Garsou-Angenot is op 30 november laatstleden verhuisd naar zijn nieuwe installaties. Het bedrijf ruilt daarmee de zone van Petit-Rechain (waar de oude gebouwen verkocht werden aan de goederenbehandelingsspecialist Pauly) in voor nieuwe kantoren en magazijnen die het op een oppervlakte van 3.500 m² gebouwd heeft in de industriezone van 
Plénesses in Thimster-Clermont. Tweederde van de magazijnruimte met een hoogte van 9,5 meter, zis voorzien van rekken. Het resterende deel doet dienst als cross-dockingzone.
“Dankzij het overblijvende terrein op de 24.000 m² die we gekocht hebben, kunnen we indien nodig de logistieke oppervlakte nog vergroten, moest de markt ons daartoe nopen”, zei Cédric Capelle, de directeur van Garsou-Angenot.
Garsou-Angenot sluit 2013 hiermee in schoonheid af. Een jaar waarin het zijn omzet met 14% zag stijgen tot 8 miljoen euro. Vooral de luchtvrachtactiviteiten, die deels worden beheerd vanuit een kantoor op Brussels Airport. Maar ook de douaneactiviteiten, zitten in de lift sinds de opkomst van de ‘papierloze’ douane, die heel wat exportbedrijven tegen de borst stoot. Garsou-Angenot stelt 27 personen en een dikke twintig onderaannemers tewerk.

Tagged With: Garsou-AngenotPaulyCédric Capelle

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!