Ga naar Automechanika Frankfurt met TRANSPORTMEDIA!

 07/08/2018  Redactie  Service, Advertorial
Ga naar Automechanika Frankfurt met TRANSPORTMEDIA!

Automechanika Frankfurt viert dit jaar zijn 25ste verjaardag, en 50 TRANSPORTMEDIA lezers kunnen de beurs een gratis bezoekje brengen!

De 25ste editie van de Automechanika Frankfurt vakbeurs vindt plaats van 11 tot en met 15 september en is een speciale editie. Naast de vaste productgroepen als Parts & Components, Repair & Maintenance, Accessories & Customizing, Car Wash, Care & Reconditioning, etc … lanceert Automechanika dit jaar het gloednieuwe thema ‘Classic Cars’. Ook de bandenbeurs REIFEN wordt in september voor de eerste keer in het Automechanika concept geïntegreerd, waardoor ook de bandensector op de beurs vertegenwoordigd zal zijn. Beide zullen plaatsvinden in de nagelnieuwe hal 12.

Gedurende de 5 beursdagen worden opnieuw meer dan 130.000 internationale bezoekers verwacht en bijna 5.000 exposanten.

Wenst u er zelf bij te zijn? Dat kan … via TRANSPORTMEDIA

De eerste 50 lezers die een mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp “Gratis dagticket Automechanika – actie Transportmedia” krijgen via e-mail een gratis dagticket toegestuurd. Deze kosten normaal 28€ in voorverkoop of 38€ aan de kassa.

Vanuit Brussel of Luik is de beurs nu tevens op 1 dag makkelijk te bereiken met de rechtstreekse ICE-treinen. De eerste trein verlaat Brussel Zuid om 06h25 en komt 3 uur later aan in Frankfurt am Main om 09h24. De laatste terugreis is mogelijk om 18h29 in Frankfurt am Main en bereikt Brussel-Zuid om 21h35.

Met de promotiecode AAAUTO18 die u via https://www.b-europe.com/NL ingeeft bij stap 4 van uw reservatie, kan u bovendien een korting van 20€ op uw treinreis bekomen. Omdat het openbaar vervoer in Frankfurt reeds in uw toegangsticket inbegrepen zit kan men makkelijk het beursterrein in 5 à 10 minuutjes bereiken.

Voor meer informatie betreffende de Automechanika vakbeurs, aarzel niet om contact op te nemen met de officiële vertegenwoordiging van de Messe Frankfurt voor België & Luxembourg in Brussel. Uw contactpersoon Mr. Kristof Nelis helpt u graag verder: kristof.nelis@messefrankfurt.be tel: 02 880 95 87

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!